Oyuncu Tyrese Gibson Biyografisi

Tyrese Gibson

  1 Hayranı Var
  •   Doğum Yeri: Los Angeles, Kaliforniya, ABD
  •  Doğum Tarihi: 30 Aralık 1978
Tyrese Gibson Biyografisi

Erken yaşam

Gibson Watts, Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş ve büyümüştür.Gibson'ın babası, Tyrone Gibson, gittikten sonra (née Durham) 2  annesi, Priscilla Murray Gibson, tek bir ebeveyn olarak onu ve üç büyük kardeşler kaldırdı. Gibson Florida A&M Üniversitesi katıldı.
Müzik kariyeri
Müzik başlangıçlar

Bir Coca Cola reklamı için lise müzik öğretmeni önerisi üzerine seçmelere geldiğinde Gibson kariyerine başladı. 1994'te bir görünüm Coca-Cola reklam, cümle "her Zaman şarkı söylemek Coca-Cola", büyük şöhret sağladı. Tahmin ve Tommy Hilfiger için diğer maçta götürdü.
1998-1999: Tyrese

Erken 1998 yılında, Gibson erken RCA Records için bir sanatçı olarak imzalandı. Daha sonra, Başka ilk single albümü "hiç Kimse" serbest bıraktı. Hızlı Billboard Hot 100 gül, #36'da en tepede. 29 Eylül 1998 tarihinde, albüm Tyrese 19 yaşında başlıklı kendini serbest bıraktı. Billboard listelerinde #17 numaradan giriş yaptı. Geç 1998 yılında, Gibson kanalı MTV günlük müzik video gösterisi MTV Jams yeni ev sahibi ve ev sahibi ve bir VJ oldu. Daha Sonra, son Zamanlarda albüm "den ikinci single yayınladı". #56 Billboard listelerinde yaptı. Sonra, albümün üçüncü ve en yüksek grafik tek tek "güzel Bayan" albümün en büyük hit oldu, #9 R&B listelerinde ulaştı. Tek en İyi R&B Erkek Vokal Performansı için Gibson Grammy adaylığı kazandı. Albüm sonunda Platin sertifikalı olmak için gitti. Gibson şarkıcılar Ginuwine, Gelecek ve Davanın RL ile birlikte olabilirim tek "en İyi Adam"en İyi Adam soundtrack'da yer aldı.
2001: 2000 Watt

22 Mayıs 2001 tarihinde, Gibson ikinci stüdyo albümü, 2000 Watt yayınladı. Tek off ilk albümü Hot R&B/Hip Billboard 15'e ulaşan Kızların," seviyorum "-Hop Şarkılar grafiği. Albüm Altın sertifikalı olmak için gitti, 500 bin üzerinde sattı. Üçüncü tek kapalı albümü, "Sadece bir Bebek," Snoop Dogg ve Bay Tan ile film, Bebek Çocuk, Gibson'ın ilk büyük rolü müzikleri de yer aldı.
2002-2003: Oraya Gitmek İstiyorum

RCA Kayıtları dağıldıktan sonra Gibson J Kayıtlar için işaret etti. Orada 10 Aralık 2002 tarihinde Gitmek istiyorum üçüncü stüdyo albümü çıkardı. Albümün ilk şarkısı ve muhtemelen Hot R&B/Hip giriş yaptı-Hop Şarkılar #7 grafik "Gibi Davran Sana Nasıl tek bir tarih" en başarılı.
Başında: Alter Ego

12 Aralık 2006'da, Gibson dördüncü stüdyo albümü Alter Egosu, ilk çift disk albümünü çıkardı. Ayrıca rap imajını sahne aldı ilk albümü oldu. Tek off ilk albümü Hot R&B/Hip karşımıza çıkan Bir "Hop Şarkılar #26 yaşında grafik. Tarih Gibson'ın en çok satan albümü olarak kabul edilir albümün kendisi. 2007 yılında, Gibson, Ginuwine ve Tank TGT kurdu.
2011-12: Açık Davet

Müzik ailesini ve son derece başarılı oyunculuk kariyerine odaklanmak için zaman ayırdığınız sonra, Gibson müzik dönmek için zaman olduğuna karar verdi. 2011 yılında, EMI kendini ve yeni kurulan plak şirketi Voltron Recordz imzaladı ve Açık Davet başlıklı yeni bir albüm üzerinde çalıştığını duyurdu. 16 Ağustos 2011 tarihinde, Gibson single "Stay"yayınladı.tek özellikli diğer aktör ve arkadaşı Tara P. Henson için müzik video. -Hop Şarkılar grafik ABD Hot R&B/Hip #11 yükseldi.[İkinci single "Çok Kolay" özellikli diğer aktör ve arkadaş Ludacris 7]. -Hop Şarkılar grafik ABD Hot R&B/Hip #38 yükseldi. Sana üçüncü single "hiçbir Şey" ABD Hot R&B/Hip doruğa-Hop Şarkılar #61 grafik. Açık Davet 1 Kasım 2011 tarihinde yayınlandı. Grafik ABD Billboard 200 albüm #9 numaradan giriş yaptı, ilk haftasında 130.000 kopya sattı ve 400 bin kopya satmayı gitti. 2013 yılında, albümün en İyi R&B Albümü için 2013 Grammy Ödülleri Gibson üçüncü Grammy adaylığı kazandı.
TGT ve Black Rose 2013–günümüz:

Erken 2013 yılında, Gibson, Ginuwine, Tank ve Atlantic Records tarafından dağıtılacak ilk işbirliği albümü, serbest olacağını çok spekülasyon sonra açıklandı ve onaylandı.Black Rose isimli yeni bir albüm, biraz zaman 2014 yılında yayınlanması beklenen üzerinde çalışıyor. [10 Nisan 2013 8], Gibson duyurdu. Gibson son stüdyo albümü olarak hizmet verecek. 2015 yazında piyasaya çıkacak olan set çift bir albüm olacak. 10 Temmuz 2015, Siyah Gül serbest bırakıldı ve 1 numara Billboard 200'de giriş yaptı, 77.000 kopya ilk hafta satış ile kariyerinin Gibson'ın ilk bir numaralı albümü yapmak vardı.
Oyunculuk kariyeri

John Singleton Erkek Bebek 2001 yılında rol aldı zaman Gibson öne aktör olarak yükseldi.

Gibson en iyi 2 Hızlı adam arkadaşı ve aktör Paul Walker ve Eva Mendes birlikte Hızlı ve Öfkeli 2 Furious 2003 sonradan Roman Pearce oynamak için bilinir. Tek bir kez daha olay oldu yönettiği ve 2005-aksiyon filmlerinde rol aldı Gibson co-suç drama Dört Kardeşler Mark Wahlberg ile birlikte üçüncü kez işbirliği yaptı.16  [] aksiyon-drama Umudunu İyi Derin Bel star için gitti.

2007 yılında, Gibson en büyük rolü indi Josh Duhamel of Shia ile oynadı eş ve ensemble cast, John Turturro, Megan Fox, Anthony Anderson, Jon Transformers, Michael Bay tarafından üretilen yönetmen ve co-Voight. Steven Spielberg yapımcı olarak görev yaptı ve film dünya çapında yaklaşık 710 milyon dolar oldu. 2008 yılında, o co-Ölüm Yarışı karşısında Jason Statham rol aldı.  Gibson devam filmi için bir kez daha Trafoları, (2011)Ayın Transformers: Fallen (2009) ve "Transformers" Revenge of: Karanlık geri döndü.2011 Yılında Roman Pearce gibi Beş Hızlı döndü ve yeniden (2015) 7, Fast & (2013) Furious 6 ve Öfkeli filmlerinde karakteri oynadı. yine Roma rolünü üstleniyorlar Hızlı 8 hazırlanıyor

Filmografi
2000 Aşk Şarkısı Atla/Deli Öfke
2001 Bebeğim Joseph 'Jody' Summers
2003 2 Fast 2 Furious Roman Pearce
Phoenix AJ 2004 Uçuş
2005 Dört Kardeşin Angel Mercer
2005 Annapolis Matt Cole
2006 Bel Derin Otis/O2
2007 Transformers Robert Epps
2007 Al Adell Baldwin
2008 Ölüm Yarışı Joseph "Makineli Tüfek Joe" Mason
Düşmüş Robert Epps 2009 Transformers: İntikam
2010 Legion Kyle Williams
Ay Robert Epps 2011 Transformers: Karanlık
2011 Hızlı Beş Roman Pearce
2013 Fast & Furious 6
2013 Siyah Doğuş Tyson
2015 Öfkeli 7 Roman Pearce
2015 Hollywood Maceraları Kendini
2016 Yolculuğu 2 Boyunca Mayfield
2017 Hızlı 8 Roman Pearce
2017 Transformers: Son Şövalye Robert Epps

Televizyon
Bay Cooper Darrell ile 1996 Sürünüyoruz
1997 Martin Dante
1998 Parent 'Hood Coop
1999 MTV Beach House Kendini
1999 Mavi İpuçları Tyrese
2000 # Ya Da Moesha Troy
2010 La La's Full Court Düğün Kendisi
2011 Çorbanın Kendisi
2016 American Dad! Kendini
  Tyrese Gibson Rol Aldığı Filmler - Tyrese Gibson Filmleri Tümünü Gör
Transformers 1
  144 Dk.
Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki...
  •   8
  •   1
Puan 8.7
Transformers: Yenilenlerin İntikamı
  150 Dk.
Sam Witwicky, Transformers'ın tarihçesini ar...
  •   3
  •   1
Puan 9.6
Hızlı ve Öfkeli 6
  130 Dk.
om ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir...
  •   2
  •   1
Puan 9.0
Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
  150 Dk.
Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü&rsquo...
  •   6
  •   1
Puan 7.9
Hızlı ve Öfkeli 2 : Daha Hızlı Daha Öfkeli
  105 Dk.
Hızlı ve Öfkeli, hız, heyecan, macera, güzel ...
  •   7
  •   7
Puan 8.5
Hızlı ve Öfkeli 7
  137 Dk.
Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sa...
  •   15
  •   7
Puan 8.1
  Tyrese Gibson Resimleri Tümünü Gör